Buitenverlichting van Nostalux

Buitenverlichting Kopen

Bent u op zoek naar stijlvolle buitenverlichting?

Nostalux biedt u een ruime keuze buitenverlichting in allerlei soorten en stijlen. En dat al meer dan 50 jaar! Tuinverlichting maakt uw tuin pas echt compleet. Praktisch uw tuin wordt verlicht daar waar u dat wilt. Maar ook zeer stijlvol waardoor u zich met uw tuin onderscheidt van andere tuinen.

Meer dan 1500 soorten verlichting

De grote showroom in Zwaagdijk, maar ook in de webshop, vindt u meer dan 1.500 soorten verlichting. Klassieke, landelijke of nostalgische buitenverlichting, maar ook moderne en design verlichting zit in het assortiment. Specifieke lampen zoals hanglampen, kettinglampen, tuinlantaarns, stallampen of spots kunt u bij Nostalux bestellen. Neem een kijkje in de webshop en maak uw keuze. Goed om te weten is dat u uw bestelling snel in huis heeft; Nostalux heeft bijna alles op voorraad. En als u voor minimaal €25,00 bestelt, nemen zij de verzendkosten voor hun rekening!

Meer dan verlichting?

Op Nostalux.nl kunt u terecht voor meer dan verlichting. brievenbussen, zonewijzers, deurroosters, stalramen, vlaggenstokhouders, naamborden en huisnummers. Noem het maar en ze hebben het in huis. Zo kunt u alles goed op elkaar afstemmen, in 1 stijl.

Buitenverlichting bestellen